HISTORIEN BAG: Sandra Jean

 

Citat fra Sandra Jean:

"Jeg havde brug for at finde en sæbe, ikke en almindelig sæbe, men en naturlig sæbe der skulle afhjælpe min mands problemer med tør, irriteret og sprækket hud.

Trods hans forsøg igennem tiden med forskellige salver, har dette ikke givet noget resultat af betydning. Derfor besluttede jeg mig for at researche lidt, og opdagede derved de fantastiske egenskaber gedemælken har. Efter mange forsøg og ændringer i mine opskrifter, (og min mand som forsøgskanin) lykkedes det mig endelig at lave en fugtivigende sæbe, som min mand kan bruge til sine hænder.

Gedemælk sæben er ikke nogen mirakelkur, men den har afhjulpet min mands problemer med huden i en sådan grad, at han ikke længere kradser sine hænder til åbne sår pga. kløe og irritationer i huden.

Sandra Jean Original gedemælk sæbe er velegnet til folk med følsom, sart og tør hud, og kan bruges på hele kroppen-også til din baby.
Prøv den også som shampoo.

Prøv Sandra Jean gedemælk sæbe med havregryn, som har de samme egenskaber som Original, men er i særdeleshed velegnet mod hård hud på hænder og fødder. Den kan også bruges som plejende body-scrub.

Med venlig hilsen, Sandra Jean"

 

Generelle Oplysninger: 


Juridisk navn:  Sandra Jean  

Organisationsform:  Enkeltmandsfirma  

CVR. nr.: 37033782  

Adresse: Febækvej 11 Flemming 8700 Danmark

E-mailadresse: sjmartensen@gmail.com  

Telefonnummer: + 45 52600464  

Etableringsår:  2015